Stop video

Villa

Maasdonk


Een prachtig, volledig gerenoveerd klooster uit 1913. Nu, meer dan honderd jaar later, is Villa Maasdonk een evenementen- locatie waar u van harte welkom bent met uw gezelschap!

De gehele benedenverdieping vormt een warm aangeklede, sfeervolle locatie voor ieder bijzonder moment. Ook de Kloostertuin biedt mogelijkheden om buiten of overdekt met sfeervolle tenten uw gezelschap te ontvangen.

Onze

Ruimtes


Hier kunt u indruk opdoen van de diverse ruimtes en sfeer, maar om een verblijf in Villa Maasdonk te beleven en een goed beeld te schetsen, is een bezoek aan Villa Maasdonk zeker de moeite waard.

Natuurlijk nodigen we u graag uit om een persoonlijke afspraak te maken, zodat we u kunnen rondleiden door alle ruimten, waarna we u ook, onder het genot van een kopje koffie, van alles kunnen vertellen over de ontelbare mogelijkheden die ons klooster biedt.

Kapel


De Kapel, authentiek met ramen van glas in lood, karakteristiek met de bogen in het plafond en flexibel met diverse mogelijkheden qua inrichting, maakt van iedere gelegenheid een bijzonder moment. Van huwelijksceremonie tot herdenking of van diner tot receptie.

Tuinzaal


De Tuinzaal, met uitzicht op een prachtige Kloostertuin, biedt ruimte voor een spetterend feest, een uitgebreide borrel of iedere andere bijeenkomst. De verschillende combinaties die te maken zijn met een diversiteit aan meubelen, maakt deze zaal uniek in zijn soort.

Bibliotheek

Kunstenaarskamer

Kloostertuin

Meer

Mogelijkheden


Om een feest, receptie of diner vorm te geven, zijn er natuurlijk mogelijkheden te over. Graag maken we er, samen met u, iets bijzonders van en horen we uw wensen.

Natuurlijk bent u bij ons ook welkom voor iedere andere gelegenheid, zoals een herdenking of koffietafel. Op een gepaste wijze verzorgen wij uw bijeenkomst.

Vieren

Tafelen

Borrelen

Meer

Contact

OnsPlease leave this field empty.